Dag 8, 26 augustus 2015 Shipping Time

Ge gelooft het niet, ’s morgens zag ik dat de status van onze Walmart bestelling voor de wasmachine was veranderd van processing naar onderweg! Ze zou deze morgen moeten toekomen met FedEx om 9:30 bij de balie van het hotel (Ongeveer 2 km van ons appartement). Wij waren in de 7de hemel, want dit was ons laatste pak, en een heel belangrijk stuk. Ik belde naar de receptie dat ons laatste stuk op komst was, en dat ze me altijd mochten bellen om het onmiddellijk te komen ophalen. Dit omdat ze gisteren al heel moeilijk hadden gedaan over de twee grote dozen van de plooifietsen.

Ilse en ik genoten van een lekker zelfgemaakt ontbijtje, en maakten ons klaar om onze grote cadeau te gaan ophalen.

Helaas, om 10:30 was de leveringstatus veranderd naar ‘onleverbaar’. Dus wij bellen naar FedEx, en het bleek dat de receptie de ontvangst geweigerd had wegens te groot. Enfin, na veel 5555 en 66666 hebben we een herlevering kunnen bekomen rond de middag. Maar goed dat we net na FedEx toekwamen, want de FedEx bediende stond op het punt om de machine terug mee te nemen want de receptie weigerde te tekenen voor ontvangst. Ik denk dat het maar goed is dat alles is toegekomen, want ze geraken ons hier stilaan beu, die met die pakjes. Ik ben er zeker van dat ze zich afvragen hoe we in godsnaam al dat gerief op het vliegtuig gaan krijgen.

Maar dat is het hem net, we verschepen alles met de boot. Dus heb ik alles in onze huurauto geladen. Je kan zien dat er niet veel plaats meer overbleef voor Ilse.IMG_2150 IMG_2153 IMG_2152 IMG_2151

Bij tropical shipping hebben we alles in een grote doos gestoken en vermits we woensdag waren, een dag vroeger dan gepland, hoorden we dat onze doos nog meekan op de boot die morgen Donderdag vertrekt. Jipppie JeeeeeIMG_2157 IMG_2156

3 thoughts on “Dag 8, 26 augustus 2015 Shipping Time

  1. Yup, brings back memories of when we filled up our rental SUV with a double-digit number of pieces of luggage when accompanying Jasmien to settle down in Los Angeles. The car filled up to the roof and barely room left for Vincianne and Jasmien … luckily the drive from Godelief’s home in Plymouth where we were staying to Logan Airport in Boston was not too long! Safe travels! Ciao, Guy

  2. OMG … All those american goodies!. Wil wel een paar uurtjes in die grote doos vertoeven
    Goeie start gewenst vanuit Grenada.

  3. Ben blij voor jullie dat alles zo vlot verloopt en ik val graag in herhaling: o wat lees ik je graag! 😉

Reacties zijn gesloten.